lördag, december 29, 2012

Long time no see

Hallå hallå! Var ett tag sedan jag uppdaterade min "dagbok" . Just nu jobbar jag natten så då får man komma på nått att sysselsätta sig med ;) få se nu vad har hänt sen sist jag uppdatera .. Haha kommer inte på nått speciellt bara för det , jo vi var på Ullared några dagar innan julafton där jag stressade sönder för att hitta julklappar till alla vilket jag som tur var gjorde! Jag åkte ju dit med min syrra o hela hennes familj och när vi skulle äta lunch så gick vi förbi en frisörsalong som skyltade med att man kunde ta hål i öronen där och Ebba som velat ta hål i öronen blev överlycklig o ville gärna ta sina hål. Mosters modiga lilla tjej på 3 år har nu två fina örhängen i sina öron :):) det roligaste av allt är att jag fångade allt på film !
Julen firades hemma hos min äldsta bror med mina syskon + familj :) På juldagen var vi hemma hos Andreas mormor&morfar o käkade julmat med hans släkt :) förutom familjehäng så har jag jobbat väldigt mycket så jag ser fram emot att vara lite mer ledig nästa vecka o fira in det nya året med dunder o brak haha har en del nyårslöften som jag skall ta tag i , jag brukar annars inte göra några dumma löften som man ändå inte kan hålla men dessa är prio nr 1 ! Nu när jag tänker efter så har 2012 varit ett händelserikt år och ett bra år!
Vi har flyttat,var på metaltown för första gången,vi köpte hund, jag fick nytt jobb,jag blev moster & faster till två otroligt fina flickor, var i hunnebo, konsert med sabaton , jag blev mörkhårig, ja listan är lång ;) hoppas 2013 blir ännu bättre :)Inga kommentarer: