onsdag, mars 02, 2016

Veckan som bjöd på mycket

Hände mycket förra veckan vilket resulterade i att jag är riktigt segstartad inför denna. I onsdags fick min systers älskade katt fluff somna in :( hon hade blivit förgiftad av något så det fanns inte mycket veterinären kunde göra, så otroligt fruktansvärt och ledsamt då den katten var helt underbar på så många vis och hon har lämnat ett stort tomrum. Ebba ringde mig och var så ledsen så jag satte mig i bilen för att vara med på begravningen som familjen hade. 
På torsdagen åkte jag och 3 stycken från våran arbetsgrupp på utbildning i stan och efteråt gick jag och Bella på en shopping runda. Var nog inte hemma förens vid 9 på kvällen. Jobbade helgen men tog en semesterdag på lördagen för att gå på Elias namngivning på  förmiddagen och efter de åkte jag raka vägen till Stenungsund för att överraska Alexsandra med en babyshower. Så jäkla lyckad lördag med att få träffa två av mina finaste vänner och att få vara med om deras speciella dag!!  
Ny vecka eller vi har ju redan kommit halvvägs ,men  jag blev rätt så besviken när jag slog upp mina gröna för att se att det kommit snö IGEN :( vi vill ju ha sol och vår nu! 
Tänker dricka mitt kaffe långsamt o bara njuta en stund innan jag och kompanjonen drar ut till skogen , ha en bra dag
Inga kommentarer: