tisdag, september 18, 2012

catching up! Tisdag 18 september

Dagarna bara rusar förbi o jag har knappt någon koll vad det är för dag! Jag lever fortfarande på mitt lyckorus tack vare mitt nya jobb, jag känner verkligen hur det här steget har fått mig att växa och framför allt fått mig att bli en bättre människa. Jag får verkligen ut så mycket av det här jobbet och jag känner mig för första gången riktigt uppskattad.

Förutom att jag jobbat rätt mycket så har jag självklart hunnit med annat skoj också, förra veckan hade jag Mary Kay klass här hemma med Malin och Bella och det var hur kul som helst! Nästa gång blir det smink klass vilket jag verkligen ser fram emot!
igår var jag i uddevalla o träffade Carmen , det bjöds på gofika samt roliga samtalsämnen. vad jag älskar den tjejen!

Tillbaka till tid så är det ju knappt 2 veckor kvar tills jag fyller 24 o jag är lite klyven med hur jag skall göra om det blir fest hemma eller om jag bara skall ha något litet så får de som vill komma komma. kruxet är ju att jag jobbar varannan helg så jag vet inte hur jag skall tajma in det.. Som jag känner just nu så vill jag ha en hemma fest och utesluta utgång för det är ju oftast så att man har alltid roligast på förfesten. Sen så var det ju sjukt längesen någon hade hemmafest :)
får helt enkelt klura på detta ett tag till . Dags för hundpromenad bye byeFina Carmen

1 kommentar:

linda sa...

Å vad härligt att du trivs så himla bra!!! SÅ glad för din skull! Å så lite vardagslyx sätter ju verkligen guldkant på livet! kram