måndag, maj 23, 2011

Tänkte snart kicka igång morgonen med kaffe ute på altanen o sen blir det promenad bort till Rönnäng för ännu en promenad med hunden. Måste få lite sol i ansiktet idag eftersom den typ försvunnit? men resten av kroppen e ju brun så jag vet inte hur jag lyckats att få till det så här!


Något som stört mig väldigt länge nu är att jag inte kan blogga från min mobil, jag vet inte vad jag gör för fel men när jag skall göra ett mms inlägg så hamnar det på en annan blogg? åh det är så jäkla irriterande. Jag lyckades ju med min förra mobil utan problem, men finns det nån där ute som skulle kunna hjälpa mig så är det väldigt snällt :)


Sara

3 kommentarer:

Clara sa...

Har du skaffat dig en mail adress som du skickar till när du mobilbloggar? på min iphone så skickar jag via e-post. Jag kan hjälpa dig om du inte löser det.
kram!

Annnnelie sa...

jag kan hjälpa dig! :)

Sara Johanna Christina Claesson sa...

Taack tjejer, men efter mycket om o men fick jag löst problemet haha jag känner mig kraftigt hjärndöd när jag kom på att " det här var ju fan lätt" Stöter jag på fler problem så vet jag vilka jag kan fråga ;) Puss på ER !