måndag, maj 03, 2010

Trodde det skulle vara enklare denna gången men det visade sig att jag hade fel. Jag vet hur verkligheten är men ändå gror man in sig i saker som tillhör det förflutna. Varför ställa dessa dumma frågor när man inte är beredd på att svaret inte kommer bli det du själv hoppats på. Jag måste sluta , det här förstör så mycket. DU förstör ! Skall släppa allt, låta tårarna rinna och tänka på verkligheten för det är i nuet som spelar roll.


06-04-14

3 kommentarer:

Annnnelie sa...

Vad händer Sara? :( Ring mig om du vill prata, dag & natt! <3

Sara Johanna Christina Claesson sa...

Tack snäll du är. De är inget som hänt just nu, men ibland i vissa situationer man hamnar i får man det förflutna slaget i fejan och inte vet hur man skall hantera saken. Men det är mycke som hålls inom mig o jag kände bara att de måste komma ut. sickan livshistoria hahah. Hoppas allt är bra med dig o livet i stan??? <3

Annnnelie sa...

Fattar hur du tänker och fastän det är förjävligt så är det väl litegrann på det sättet man bearbetar saker och ting också. Skönt att höra att ingenting hänt nu iaf :) Som sagt, bara att ringa om du behöver lätta hjärtat eller bara snacka lite skit! Jodå det är bra med mig, jobbar lika mycket som alltid och är konstant jättetrött men snart kommer sommar & semester!! :D Hur är allt med dig? Vi borde ses snart och catch up lite!